H K SZE CS P SZO V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Veszprém Futsal Sportkomplexum - Veszprémi Kispályás Liga

Egyesületünk az 1. Futsal Club Veszprém a honi futsal bajnokság legmagasabb osztályában vitézkedik most már több éve és meghatározó tagja a mezőnynek. A felnőtt futsal mellett büszkék vagyunk utánpótlás képzésünkre is, hiszen több mint száz ifjú tanulja a sportág alapjait és a sport, a sportszerű élet fontosságát.

Mindezek mellett büszkék vagyunk arra, hogy a hazai mérkőzéseinken, rendre 600-700 néző buzdítja a veszprémi srácokat és élvezi a futsal, labdarúgás szépségeit, örömteli pillanatait.

Ezen gondolatok mentén álmodtuk meg Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen, hogy megépítsünk egy olyan sportkomplexumot, mely tovább öregbítheti a  labdarúgást, a kispályás focit. A beruházás keretein belül 2015-ben elkészüt egy 40x60 méteres újgenerációs műfüves pálya (amin kettő darab 20x40 méteres szabvány kispálya is felfestésre került), illetve második ütemben a 2016-os évben megépül egy kétszintes kiszolgáló épület, melyben öltözők, orvosi szoba, szertár, közösségi tér kap helyett. Az így megvalósuló szabadidő centrum kiváló lehetőséget nyújt a sportolni vágyók (elsősorban focizni) részére. Az utánpótlás képzés, az iskolai oktatás és a szabadidősport egyaránt megvalósíthatja elképzeléseit a létesítményben.

Egyesületünk az év 10 hónapjában a hétköznapokban kispályás ligát szervez a 2016-os évtől folyamatosan, mely több száz sportembernek biztosít kulturált, igényes kikapcsolódást. A bajnokság részleteit a honlapunkon megtalálják az érdeklődők. A heti rendszerességű sportolás mellett folyamatosan hétvégi tornákat szervezünk különböző korosztályoknak, nemeknek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprémi Igazgatóságával szorosan együttműködve bonyolítjuk le az éves labdarúgó rendezvényeiket, illetve a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület által rendezett bajnokságok is nálunk kerülnek többségében megrendezésre.

Terveink között szerepel megszervezni és lebonyolítani Veszprém város első céges bajnokságát, ahol a helyi intézmények szerepelnének. Létesítményünket biztosítani tudjuk céges rendezvények, családi napok helyszíneként, sőt igény esetén a szervezésben is szívesen részt vállalunk. Igény esetén nagyobb területet is tudunk biztosítani bajnokságának, tornájának vagy egyébb rendezvényenek (egyeztetés egyéni igény szerint).

Célunk a létesítmény hatékony kihasználtsága és a lehetőség megteremtése, mindazoknak akik szeretik a sportot, a labdarúgást, a futsalt, és valamilyen formában kapcsolódni szeretnének programjainkhoz.

Várunk minden sportembert, sportbarátot létesítményünkbe.

Támogatóink: