H K SZE CS P SZO V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Meghosszabbították a nevezési határidőt

Mint arról korábban beszámoltunk, Veszprémi Kispályás Liga néven új sorozatot tervez indítani az NB I-ben szereplő 1. Futsal Club Veszprém az Erdész utca sporttelep legújabb generációs műfüves pályáján.

Az alábbiakban az 1. FCV közleményét – tartalmi változtatás nélkül – tesszük közzé.

Tisztelt Csapatok! Tisztelt Csapatvezetők!

A Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület (VSZTE) elnökével és a csapatokat képviselő bizottsággal megtörtént az előre jelzett egyeztető megbeszélés. Ott a csapatok kérésére (amit a jelenlévők is tanúsítani tudnak) egy közös értekezlet összehívásában egyeztünk meg a végső döntés megszületése érdekében. Ennek ellenére a VSZTE elnöksége úgy döntött, hogy nem kívánja ilyen formában „megméretni” magát, nem veszi figyelembe a csapatok kérését. Ennek ismeretében a továbbiakban mi sem kívánunk semmilyen formában együttműködni a VSZTE-vel. Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük.

Az események tükrében úgy határoztunk, hogy 2016.02.26-án 12 óráig meghosszabbítjuk a végleges nevezési határidőt.

Az eddig beérkezett 32 előnevezés mellé várjuk a további csapatok jelentkezését. A benevezett csapatokkal egyeztetve a legoptimálisabb formában véglegesítjük a lebonyolítást.

A részvételi feltételek nem változtak, melyeket a kiírás tartalmazza, Az egyetlen változás, hogy több támogató bevonásának köszönhetően az idei szezonra a nevezési díj összegét 70.000 Ft-ra tudtuk csökkenteni.

Bízunk benne, hogy mindezek ismeretében hamarosan birtokba veszitek az új műfüves pályánkat és élvezetes mérkőzéseket játszatok rajta, illetve egy kulturált helyszínen szórakozhatnak az érdeklődők, szurkolók.

Akik az előnevezésüket véglegesíteni akarják és beküldtek minden dokumentumot, azoktól egy megerősítő email elegendő és a befizetést igazoló bizonylat.

Várjuk mindenki végleges nevezését. További kérdés esetén állunk rendelkezésetekre.

Támogatóink: